skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Membra Jesu nostri av Dieterich Buxtehude

Eventet är avslutat

Membra Jesu nostri av Dieterich Buxtehude

Från 75,00 SEK

Plats

Datum

24 mar 2024 18:00 - 19:30

Beskrivning

Konsert: Membra Jesu nostri av Dieterich Buxtehude

Konsert på palmsöndagen med Hägerstens Kammarkör, barockorkester och solister såsom Eleonora Poignant, sopran och Patrik Kesselmark, tenor.

År 1680 komponerade Dieterich Buxtehude sitt största oratorium någonsin, Membra Jesu nostri. Verket är tillängnat den svenska hovorganisten Gustav Düben och består av sju kantater. Varje kantat adresserar en kroppsde lpå den korsfäste Jesus som tolkas allegoriskt: fötterna, knäna, händerna, sidan, bröstet, hjärtat och ansiktet.

Medverkande:
Hägerstens Kammarkör
Eleonora Poignant, sopran
Erica Leys, mezzosopran
Elias Aaron Johansson, alt
Patrik Kesselmark, tenor
Gustav Nordlander, bas
Barockorkester bestående av:
Johannes Jacobsson, violin 1
– Jeanette Eriksson, violin 2
– Hanna Thiel, viola da Gamba/Lirone
– Magnus Malmros, violone 8’
– Sara Buschkühl, bas 16’
– Bernt Malmros, orgel
– Jonas Nordberg, teorb
Martin Hellberg, dirigent


Arrangör

Välkommen till musik med passion

I Svenska kyrkan Hägersten hittar du många starka konsertupplevelser. Församlingen har ett rikt musikliv, där många känner ett stort engagemang. Konserter arrangeras i alla våra fyra kyrkor; Uppenbarelsekyrkan, Gröndals kyrka, Mälarhöjdens kyrka och Kvarterskyrkan på kajen.

Vill du hitta fler konserter? På Svenska kyrkan Hägerstens webbplats kan du botanisera bland alla våra aktuella konserter. Där finns många fler än de biljettkonserter som syns på Billetto. Besök gärna svenskakyrkan.se/hagersten kontinuerligt för att inte missa konsertupplevelser som griper tag.

På vår YouTube-kanal, Svenska kyrkan Hägersten, finns även tidigare konserter, samt lunchmusik att njuta av.

Återköp kan göras senast två arbetsdagar före konserten.

Lokal

Uppenbarelsekyrkan, Bäckvägen 34, 126 47 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer