Melina Sabet + Amanda Jerlov

Melina Sabet + Amanda Jerlov

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

30 sep 2022 19:30 - 22:30

Beskrivning

Melina Sabet är en göteborgsbaserad independent artist och låtskrivare. Hon har precis debuterat med sin singel “Broken hearted bitches club” som markerar starten för hennes kommande EP. Musiken har influenser från neo-soul samt indiescenen och texterna

handlar mycket om hur en identitetskris bubblar upp när man vågar att älska andra.

Samtidigt omringas låtarna av inspelade röstmeddelanden från människor i Melinas liv och bidrar till en unik storytelling genom hela EPn. Detta sound byggdes under hennes tid på den omnämnda skolan Musikmakarna, där hon fann sin unika stil genom att samtidigt skriva till andra.

Den 30/9 premiärar Melina Sabet på livescenen med sitt band som både är ett musikaliskt A-lag och hennes bästa vänner. Detta sker på Skeppet i Göteborg och kommer vara en upplevelse man inte vill missa!

lyssna

Amanda Jerlov
23-åriga pophoppet Amanda Jerlov från Göteborg debuterade i Juli 2021 och har sedan dess blivit spelad i P3, omnämnd i både GP och Aftonbladet samt spelat på Debaser Strand i Stockholm. Den retroinspirerade artisten beskriver sig själv som den minst mystiska människan på planeten. Med transparanta och självironiska texter kombinerat med ett sound influerat från 70-talets soul-pop är Amanda Jerlov en ny lysande stjärna på pophimlen. Hon har nu precis tagit examen från den prestigefyllda låtskrivarskolan Musikmakarna och senare iår väntar hennes debut-EP.

lyssna

DÖRRAR 18.00
PÅ SCEN 19.30

vill du äta väldigt god mat? Kom och ät eller förboka ditt bord på kontakt@skeppetgbg.se

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.