Meet the Notion - EXTRAKONSERT!

Eventet är avslutat

Meet the Notion - EXTRAKONSERT!

Plats

Datum

11 jun 2022 16:00 - 17:00

Beskrivning

Kom och UPPLEV the Notion!

Tillsammans med the Notion upplever du en timme fylld med spännande möten och musik som får dig att glömma tid och rum.

"Nackhårsresning i den allra varmaste och finaste form"

"Något varmt börjar flöda och det uppstår magi"

Under våren 2019 började en idé och vision växa fram om en kör som inte bara sjunger vackert, utan även har förmågan att beröra lyssnaren på djupet och genom ett starkt sceniskt uttryck ge publiken en större konsertupplevelse. Samma höst grundades the Notion som består av ca 30 handplockade kvinnor med stora drömmar och höga ambitioner. Sara Söderström, the Notions grundare, leder tillsammans med Maria Porath kören framåt i deras musikaliska och sceniska utveckling. 

I samarbete med Sensus studieförbund.

Arrangör

Lokal

Västerkyrkan i Lund Västerkyrkan i Lund, Byggmästaregatan 21, 222 37 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.