Medlemskap, sommaren 2014 Skå Festplats

30 apr 2014 00:00
31 aug 2014 00:00
Biljetter Gratis
Biljetter Gratis

Många av evenemangen på Skå Festplats är bara öppna för medlemmar. Det är gratis att bli medlem och det görs genom att anmäla sig här. Det är gratis och enkelt!

När du anmäler dig blir du besökande medlem i Kulturföreningen Schakalen. Medlemskapet gäller sommaren 2014 (juli till och med augusti).

OBS! Det är av yttersta vikt att alla fält fylls i korrekt för att medlemsregistreringen ska bli rätt. Om något fält är fel ifyllt finns risken att vi inte kan släppa in er på området under ett medlemsevenemang.

Såhär fungerar det:

1. Klicka på knappen ”Hitta biljetter”. Välj en gratisbiljett och fyll i dina uppgifter noggrant (det är alltså HELT gratis att bli medlem)

2. Ta med dig gratisbiljetten till Skå Festplats första gången du besöker parken och byt mot ett medlemskort
3. Visa upp medlemskort och biljett till aktuellt evenemang i entrén
4. Välkommen in!

Alltså:

Första gången du besöker Skå Festplats ska du genom att uppvisa gratisbiljett kvittera ut ett medlemskort som då gäller för hela sommarprogrammet (observera att ett medlemskort inte ger dig gratis inträde på de evenemang som har entréavgift). För att komma in på våra fredags- och lördagsevenemang måste du uppvisa medlemskort tillsammans med biljett till aktuellt evenemang.

Eventet är avslutat

Medlemskap, sommaren 2014 Skå Festplats

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.