Medlemskap i Melodifestivalklubben 2021

31 dec 2020 00:00 - 31 okt 2021 23:59

Melodifestivalklubben är en förening för dig som gillar Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Tillsammans med liknade klubbar i 45 andra länder ingår Melodifestivalklubben i den europeiska fanorganisationen OGAE International. 

Det enda kravet för att bli medlem är att du på något sätt gillar Melodifestivalen och/eller Eurovision Song Contest. Så om du inte redan är medlem, tveka inte, du blir en del av Sveriges roligaste klubb! 

Du läser mer om oss och vad ett medlemsskap innebär på vår hemsida: Melodifestivalklubben.se

Medlemsavgift

För 2021 är medlemsavgiften 400 kr. Är du under 18 år kostar medlemskapet 200 kr (juniormedlemskap till och med det år man fyller 18 år). Medlemskapet är baserat på kalenderår (februari-januari) vilket betyder att medlemsavgiften är densamma oavsett när på året du betalar in. Men som ny medlem kan du gå med redan från november 2020 för samma avgift. Här står det 31 december - men medlemskapet gäller omgående tills 31 januari 2022. (Från november 2021 kan du teckna medlemsskap för 2022).

Ingen åldersgräns men vissa aktiviteter är för vuxna

Vi har ingen åldersgräns för medlemskap och vi kräver inte att även målsman blir medlem. Däremot du kan bli betalningsskyldig om du anmäler dig till vissa av våra aktiviteter. Många av aktiviteterna sker i miljöer som inte är lämpliga för barn, och personer under 18 år kan inte alltid vara med på våra events. Därför har vi en lägre medlemsavgift för juniorer.

Hantering av personuppgifter

När du går med i Melodifestivalklubben samtycker du kring vår hantering av dina personuppgifter. Läs därför först noga igenom vår sida om hur Melodifestivalklubben hanterar personuppgifter.

Medlemskort och medlemskap

Alla medlemmar i Melodifestivalklubben får ett medlemskort. Du kan bara ha ett medlemskort i en klubb inom OGAE-nätverket. Du kan vara medlem i flera klubbar men du måste bestämma dig för i vilken klubb du vill vara huvudmedlem.

Medlemskorten administreras av OGAE International och företaget Cardskipper. När du betalat in medlemsavgiften här - blir den elektroniska biljetten du får via Billetto ett tillfälligt medlemskort tills du får ditt riktiga medlemskort. 

Inloggningsuppgifter till hemsidan

Det tar några dagar innan du får inloggningsuppgifter till hemsidan efter du betalt in medlemsavgiften. 

Tänk på att vi är en ideell förening där alla sköter sina klubbuppdrag på fritiden. Vi kommer givetvis göra vårt bästa för att registrera ditt medlemskap och skicka inloggningsuppgifter till hemsidan så snart som möjligt!

Om du har ytterligare frågor kring medlemskap får du gärna höra av dig till medlemsansvarig@melodifestivalklubben.se

Melodifestivalklubben är en förening för dig som gillar Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Vissa tenderar till att vara mer intresserade av den internationella tävlingen (Eurovision Song Contest) och andra kan inte tänka sig att missa en sekund av vår svenska tävling, men musiken är i centrum för oss alla. Tillsammans med liknade klubbar i 45 andra länder ingår Melodifestivalklubben i den europeiska fanorganisationen OGAE (Organisation Generale des Amateurs de l´Eurovision).

Det enda kravet för att bli medlem är att du på något sätt gillar Melodifestivalen och/eller Eurovision Song Contest. Så om du inte redan är medlem, tveka inte, du blir en del av Sveriges roligaste klubb! Gå med i Melodifestivalklubben!

Rekommenderade events
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.