skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Medlemskap i Melodifestivalklubben 2021

Eventet är avslutat

Medlemskap i Melodifestivalklubben 2021

Från 200,00 SEK

Online-event

Flera tidpunkter

31 december 2020 - 31 oktober 2021

Beskrivning

Melodifestivalklubben är en förening för dig som gillar Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Tillsammans med liknade klubbar i 45 andra länder ingår Melodifestivalklubben i den europeiska fanorganisationen OGAE International. 

Det enda kravet för att bli medlem är att du på något sätt gillar Melodifestivalen och/eller Eurovision Song Contest. Så om du inte redan är medlem, tveka inte, du blir en del av Sveriges roligaste klubb! 

Du läser mer om oss och vad ett medlemsskap innebär på vår hemsida: Melodifestivalklubben.se

Medlemsavgift

För 2021 är medlemsavgiften 400 kr. Är du under 18 år kostar medlemskapet 200 kr (juniormedlemskap till och med det år man fyller 18 år). Medlemskapet är baserat på kalenderår (februari-januari) vilket betyder att medlemsavgiften är densamma oavsett när på året du betalar in. Men som ny medlem kan du gå med redan från november 2020 för samma avgift. Här står det 31 december - men medlemskapet gäller omgående tills 31 januari 2022. (Från november 2021 kan du teckna medlemsskap för 2022).

Ingen åldersgräns men vissa aktiviteter är för vuxna

Vi har ingen åldersgräns för medlemskap och vi kräver inte att även målsman blir medlem. Däremot du kan bli betalningsskyldig om du anmäler dig till vissa av våra aktiviteter. Många av aktiviteterna sker i miljöer som inte är lämpliga för barn, och personer under 18 år kan inte alltid vara med på våra events. Därför har vi en lägre medlemsavgift för juniorer.

Hantering av personuppgifter

När du går med i Melodifestivalklubben samtycker du kring vår hantering av dina personuppgifter. Läs därför först noga igenom vår sida om hur Melodifestivalklubben hanterar personuppgifter.

Medlemskort och medlemskap

Alla medlemmar i Melodifestivalklubben får ett medlemskort. Du kan bara ha ett medlemskort i en klubb inom OGAE-nätverket. Du kan vara medlem i flera klubbar men du måste bestämma dig för i vilken klubb du vill vara huvudmedlem.

Medlemskorten administreras av OGAE International och företaget Cardskipper. När du betalat in medlemsavgiften här - blir den elektroniska biljetten du får via Billetto ett tillfälligt medlemskort tills du får ditt riktiga medlemskort. 

Inloggningsuppgifter till hemsidan

Det tar några dagar innan du får inloggningsuppgifter till hemsidan efter du betalt in medlemsavgiften. 

Tänk på att vi är en ideell förening där alla sköter sina klubbuppdrag på fritiden. Vi kommer givetvis göra vårt bästa för att registrera ditt medlemskap och skicka inloggningsuppgifter till hemsidan så snart som möjligt!

Om du har ytterligare frågor kring medlemskap får du gärna höra av dig till medlemsansvarig@melodifestivalklubben.se

Arrangör

Melodifestivalklubben är en förening för dig som gillar Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Vissa tenderar till att vara mer intresserade av den internationella tävlingen (Eurovision Song Contest) och andra kan inte tänka sig att missa en sekund av vår svenska tävling, men musiken är i centrum för oss alla. Tillsammans med liknade klubbar i 45 andra länder ingår Melodifestivalklubben i den europeiska fanorganisationen OGAE (Organisation Generale des Amateurs de l´Eurovision).

Det enda kravet för att bli medlem är att du på något sätt gillar Melodifestivalen och/eller Eurovision Song Contest. Så om du inte redan är medlem, tveka inte, du blir en del av Sveriges roligaste klubb! Gå med i Melodifestivalklubben!

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer