Meditative Sounds – sista dansen på Kotteriet

Meditative Sounds – sista dansen på Kotteriet

Biljetter från 90,00 SEK

Plats

Datum

25 mar 2023 22:00 - 26 mar 2023 03:00

Beskrivning

Sista chansen till sista dansen! Det är med blandade känslor som vi gör vårt sista event på Kotteriet i sin nuvarande form. Glädje över den tid som varit och den otroligt fina respons vi fått av alla er som kommit på danserna. Sorg över att lokalen är uppsagd och att det inte blir fler danser där.

Kotteriet kommer leva kvar som förening och med största sannolikhet dyker det upp nya lokaler i framtiden, men just nu är läget lite ovisst.

Låt oss tillsammans göra den sista dansen till den bästa! Vi är beväpnade till tänderna med dubs och kommer pusha soundet till nya frekvenser. Kom och steppa loss och gör den här dansen historisk!

DATUM: LÖRDAG 25 MARS

PLATS: Kotteriet, Sofielundsgatan 7, Boländerna, Uppsala

TID: 22-03

90 kr (förköp) / 120 kr (dörr)

Om du betalar i dörren så gäller Swish eller jämna pengar i cash.

ps. det kommer vara andra event på Kotteriet under April månad och vi kommer köra en utomhus sesion sista april, men efter det blir det en paus för vår del tills vi hittar ett bra ställe igen.

Lokal

Kotteriet / Huset Kotteriet / Huset, Sofielundsgatan 7, Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.