Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Meditationsvandring

Event inställt

Meditationsvandring

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

27 apr 2023 17:30 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vandring med naturens livfulla intryck, dofter och ljud.

Meditation på berget med solens sista strålar på himlen. Kroppen och själens möte med moder jord.
Vi går en långsam promenad i skogen, där vi med alla våra sinnen tar in omvärlden. Meditationen är en kortare stillhet inuti kroppen dit du blir guidad genom andningen.

Vi avslutar vandringen med goda rawfood-bollar och samtal med nya vänner. Är du nyfiken så följ med oss och samla energi. 

Vandringen är i kuperad terräng på mestadels stigar. Kläder efter väder, ta med sittunderlag och ev vatten. Inga förkunskaper krävs.
Rawfood-bollar/te ingår.

Vi som guidar denna yttre och inre vandring är
Annika Hübbinette Sundström, Blåbergen Spa
Eliisa Andren, Biopatihälsan

Arrangör

BLÅBERGEN Spa-Bryggeri-Event hittar du ett stenkast norr om Örebro, ca 13 km från Örebro Centrum. På vår gård omgiven av böljande fält och med de blå Kilsbergen som bakgrund ligger vår röda festlokal med anor från 1800-talet. Vi har även en liten Pub som vi kallar Bakfickan och det är där som vi har våra Bryggevent & Ölprovningar. Runt Festlokalen finns gräsmattor, åkarar & skog. En härlig lantlig miljö. I andra änden på gården har vi vårt Lantspa inrymt i den tidigare drängstugan. Vi erbjuder olika behandlingar, bad/bastu/kallbad och boende i lappkåtor. 
Kika gärna in på vår hemsida www.blabergen.com 


Lokal

Mer info kommer om exakt plats, Röcklinge 430, 705 92 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer