skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Mattias Alkberg – Mattifest

Eventet är avslutat

Mattias Alkberg – Mattifest

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

22 mar 2023 19:00 - 23 mar 2023 23:00

Beskrivning

Band: Mattias Alkbergs kurerade tvådagarsfest – Mattifest

Dag 1 (22 mars): Mattias Alkberg + Kajsa Grytt + KC Baby

Dag 2 (23 mars): Mattias Alkberg + Ellen Sundberg + Nord & Syd

Datum: onsdag 22 mars + torsdag 23 mars
Insläpp:
19.00
Live från:
ca 19.30
Lokal:
Slaktkyrkan
Åldersgräns:
18+ år


Vi har bjudit in multikonstnären och renässansmannen Mattias Alkberg för att sätta ihop en kurerad tvådagarsfest. En unik tillställning där Mattias Alkberg spelar med sitt band två dagar i rad tillsammans med handplockade gästartister- och band. Den ena dagen är inte den andra lik. 

Mattias Alkberg

I bandet The Bear Quartet, i olika andra konstellationer och som soloartist har Mattias Alkberg gett ut 30 album på lika många år. Han har också hunnit ge ut en rad diktsamlingar och gjort tusentals spelningar. Som författare och låtskrivare gör Alkberg ofta en slags balansakt vid ruinens brant, på både ett personligt och ett samhälleligt plan. Inför detta intar han dubbla positioner: han välkomnar katastrofen men gör det med ett envetet motstånd. Han ger sig aldrig när det kommer till att ge upp ännu en gång. Alkberg har gjort många scenföreställningar genom åren: Alla är sämst 2018, Om känslor och sånt skit 2019 och Mattias Alkbergs Begravning på Dramaten 2013 som också blev en konsertfilm på SVT. Under 2022 firade Alkberg 30 år som artist med ny bok och dokumentärfilmen Jag speglar mig. Under på kvällar på Slaktkyrkan i mars kommer Alkberg tillsammans med en rad vänner och kollegor bjuda in till gästabud.

Kajsa Grytt

En ikon i svenskt musikliv. Från tiden som frontfigur i punkpionjärerna Tant Strul, via framgångarna med duo Kajsa & Malena till den alltjämt pågående karriären som soloartist.
Mattias Alkberg tolkade Tant Struls klassiker Dunkar Varmt på sitt andra soloalbum. 2011 gjorde de tillsammans den ambulerande festivalen Text & Musik. Nu återförenas de på Slaktkyrkan scen.

Ellen Sundberg

Skivbolagskamrat med Alkberg som 2022 gav ut det kritikerrosade albumet Ett Bloss För Bodil Malmsten. Ett album som skapades i samarbete med Mattis evige parhäst, pianisten Jonatan Lundberg. Ellen jobbar just nu på sitt nya album som släpps hösten 2023. Hon passar på att testa lite av sitt nya material på publiken som support till Alkberg.

KC Baby

Conny Nimmersjö är mest känd som gitarrist i Bob Hund och Kajsa Magnarsson som internationellt anlitad ljudkonstnär. Tillsammans är dom KC Baby, det lilla bandet med de stora känslorna. 2018 släpptes debutalbumet Lilla Blå och det har sedan följts av en rad fristående singlar. Nimmersjö har tidigare gästat Alkberg både på skiva och på scen, samt ingått i konstellationen Dead Alkberg.

Nord & Syd

Nord & Syd är aktuella med sitt tredje album. ”Aldrig sälja slut”. Sylvassa texter om vardagen och om dom onåbara drömmarna, omslutna av intagande indiepopmelodier av allra högsta klass. Redan 2011 delade dom scen med Alkberg på hans egen minifestival Text & Musik. Alkberg har spelat in en cover på bandets låt ”Inte idag” som släpptes på EPn Epitafium 2014.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer