skip to main content

Matti Ollikainen Trio

Matti Ollikainen Trio

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

15 jun 2024 20:30 - 23:00

Beskrivning

Matti Ollikainen Trio

Matti Ollikainen får nog betraktas som något av en magiker och trollkonstnär vid pianotangenterna. Hans pianospel är bländande magnifikt och omöjligt för någon att värja sig mot. Han har ett starkt personligt uttryck samtidigt som man hör hans otvivelaktiga förankring i Beboptraditionen. Mästare som exempelvis Bud Powell och Thelonious Monk ter sig näst intill reinkarnerade ibland när Ollikainen befinner sig i jazzens domäner. Hans berömmelse bland de stora massorna är givetvis förknippad med Franska Trions segertåg genom landet och hans hyllade insatser kopplade till Håkan Hellström men inte desto mindre bör man ta del av Matti Ollikainens pianospel i Jazzsammanhang där hans genialitet kanske till och med överträffar de högst ställda förväntningarna.

Utöver Ollikainen själv så finner man i Trion två giganter inom Svensk Jazz nämligen Kjell Jansson på bas och Magnus Gran på trummor. Både Janssons och Grans meritlista är oerhört omfattande och imponerande, innefattar samarbeten såväl med Svenska som internationellt välkända musiker och artister.

Det är med stor glädje och stolthet UtopiaJazz presenterar denna Pianotrio som bjuder på en musikalisk upplevelse utöver det vanliga.

Matti Ollikainen - piano

Kjell Jansson - bas

Magnus Gran - trummor

Entré 120:-

Student 60:-


Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer