Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Matti | Äntligen Släpper Stenen!(Releasefest)

Eventet är avslutat

Matti | Äntligen Släpper Stenen!(Releasefest)

Från 60,00 SEK

Plats

Datum

13 apr 2024 22:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Matti är en poetisk tonseglare som tidigare verkat i många olika musikaliska sammanhang. Nu är tiden äntligen kommen att ge utrymme för de personliga sånger som tagit form under många års tid. Med enkelhet och sårbar stämma bjuder Matti åhörarna på en hypnotisk resa. Starka tongångar, men sköra nyanser. Personligt men samtidigt allmängiltigt.

Äntligen släpper stenen är Mattis efterlängtade debutalbum.

Sällan skådad är närvaron i detta poetiska mästerverk. Man kommer nära. Riktigt nära.I sårbarhet, känsla och nakenhet möter vi musiken och orden invävda utan lager. Man kommer i kontakt. I kontakt med något vi alla delar. Två mikrofoner på ett gammalt plankgolv vid en öppen spis i Blekinges gamla skogar. Så påbörjades detta album Pålägg av Bebe Risenfors som bl.a spelat med (Tom Waits) och slutmix av Hans Olsson som bl.a mixat José Gonzálés (Svenska Grammofonstudion) Slutgiltigt släpps skivan på Magnus Sveningssons (Råå, Cardigans) skivbolag Malmö Diskografiska.

Varmt välkomna!

Lokal

Brogatan 12, Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer