MATS RONANDER MED BAND GÄSTARTIST MIKAEL RICKFORS

MATS RONANDER MED BAND GÄSTARTIST MIKAEL RICKFORS

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

19 jul 2023 17:00 - 23:00

Beskrivning

Mats Ronander är en välkänd och uppskattad artist på Brantevik, som en av landets mest rutinerade och respekterade musiker med erfarenhet från bandet Nature och turne´-gitarrist med Ulf Lundell och ABBA. 1992 släpptes superhiten ”Gör Mig Lycklig Nu” tillsammans med Kim Larsen. Fortsatt med det egna superbandet ”Low Budget Blues Band”, Badrock, Melodifestivalen, femtontalet soloalbum och tusentals konserter runt om i världen. Även medverkande i konsert Dalhalla med musik från the Who. Denna kväll bjuds allt från rytande rock till känslosam blues när en äkta blues-man intar scenen. Denna kväll gästas Mats av pop & rock-ikonen Mikael Rickfors.

Kvällen ackompanjeras av Ronanders eminenta band bestående av Pelle Jernryd - Gitarr, Magnus Nörrenberg - Keyboard, Nalle Påhlsson - Bas och Staffan Brodén – trummor

Support:
Jenny Blue and The Tombstone Shadows


Biljetter Förköp
Vuxen 350 sek + avgift
Ungdom 13 -17 år 100 sek + avgift
Barn 0 – 12 år Gratis

Biljetter i entren
Vuxen 375 sek
Ungdom 13 -17 år 150 sek
Barn 0 – 12 år Gratis


Välkommen till Branteviks vackra idrottsplats vid Österlens inbjudande kust!
Vi öppnar grindarna till konsertplatsen kl 17.00
Support börjar kl 18.00
Huvudartisten går upp på scen kl 19.00
Picknick får medtagas.
Hundar får medtagas.


Arrangör

Musik under Stjärnorna på Branteviks IP ges onsdagar varje sommar, start första onsdagen i juli.

Lokal

Branteviks Idrottsplats, Hylkavägen 10, 272 38 Brantevik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.