Matron presents fka.m4a

Matron presents fka.m4a

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

28 apr 2023 23:00 - 29 apr 2023 06:00

Beskrivning

MATRON-trions liv delas in I före och efter vi upplevde FKA.m4a - kvällens main act och det bästa MATRON någonsin hört. Så pass bra att vi tappade det helt, snabbade oss hem, startade en klubb och bokade hen snabbt som satan till Stockholm ett datum i framtiden så att alla kompisar också skulle få uppleva det helt enorma. Under hösten visade det sig vara fler än MATRON som hade god smak, då Peggy Gou tog med den London-födde, Berlin-baserade vibb-maskinen FKA.m4a på sin turné. Vidare har hen hunnit spela nyårstrosorna av Panorama Bar och uppmärksammats av MixMag som en av världens top 10 mest intressanta artister att hålla koll på 2023!

Och framtiden närmar sig! Den 28e april blir det house-rave för exakt 400 personer i en perfekt lokal som endast ni som köper biljett och registrerar er i förväg får kartan till när det är dags för fest.

Biljetterna kommer ta slut oavsett hur nära kompis till Matron du anser dig vara. Fyra hundra pers är fyra hundra pers. Så vänta inte

❤

Lokal

TBA, Stockholm, TBA Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.