Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Matmilen Västervik DELI

Event inställt

Matmilen Västervik DELI

Från 349,00 SEK

Plats

Datum

21 okt 2023 12:00 - 17:00

Beskrivning

Välkommen till vårt nya koncept Matmilen DELI. Vad är detta? Jo det är en matpromenad där du under ett antal timmar går till 3 utvalda restauranger. På varje restaurang får du sätta dig till bords och du får äta en mellanrätt som krogen valt ut inför denna speciella dag. Vill du ha dryck till så går det bra att beställa på plats. Detta håller på i ett par timmar och när du ätit dig mätt på de 3 krogarna så får du gå till dessert-stoppet. Ett utvalt cafe, glassbar eller konfektyrshop. Där blir du bjuden på något sött för att sätt pricken över i:et denna dag. Detta är en rolig, god och riktigt trevlig runda som du ej bör missa. All mat ingår.

MATKULTUR

AVSLÖJAS SNART

AVSLÖJAS SNART

DESSERTSTOP AVSLÖJAS SNART

Arrangör

Matmilen är din lokala restaurangfestival. Vi samlar toppskiktet av restaurangerna i din stad och du får gå på en krogrunda och smaka på vad de har att erbjuda. 

Att ha en levande krogkultur anser vi vara viktigt. Det är även viktigt med hög standard på både mat och service, vi samarbetar endast med krogar som är i branschen just för att uppfylla dessa krav.

Lokal

Västervik, Västervik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer