Matmilen Uppsala

Matmilen Uppsala

Från 499,00 SEK

Plats

Datum

26 apr 2023 17:00 - 22:00

Beskrivning

Matmilen Uppsala onsdag 26 april. Krogfestivalen där du under ett antal timmar går runt bland medverkande restauranger. Vid varje stopp får du smaka en liten rätt och du erbjuds att köpa passande dryck. Vi håller på mellan 1700-2200
Totalt medverkar 6 restauranger som dukar upp varsin smakfull rätt. Veganalternativ finns självklart. Det enda du behöver göra är att köpa en biljett till festivalen. All mat ingår.
Ta chansen och var med på det absolut roligaste och godaste krogevent du varit på! Bland deltagande krogar hittar vi Hambergs, Tapicante, Kitchen&Table, Novo, Borgens Restaurang&Festsalar och La Jefa.

För att reta smaklökarna lite så kan vi avslöja att Tapicante ska servera taco "Atrancadito", som innehåller högrev, potatis med chipotle, ost och guacamole. Det veganska alternativet blir deras taco "Veneno", som innehåller bönor, potatis med chipotle och veganost. Borgens Restaurang&Festsalar tänker servera sin egen gravade rapskarré med en potatissallad kastad i en senapsvinnegraitte toppad med krasse och färsk persilja. Som veganskt alternativ serveras en miso glaserad blomkål med en bulgur sallad toppad med sojarostade cashew nötter

Avslutningsvis vill vi GRATULERA Hambergs, för sjätte året i rad har Mun­skänkarna tilldelat Hambergs sin högsta utmärkelse, Fyra klasar, i Munskänkarnas Vinkrog 2023.

Matmilen

Arrangör

Matmilen är din lokala restaurangfestival. Vi samlar toppskiktet av restaurangerna i din stad och du får gå på en krogrunda och smaka på vad de har att erbjuda. 

Att ha en levande krogkultur anser vi vara viktigt. Det är även viktigt med hög standard på både mat och service, vi samarbetar endast med krogar som är i branschen just för att uppfylla dessa krav.

Lokal

Uppsala, Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.