Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Matmilen Laholm Deli

Event inställt

Matmilen Laholm Deli

Från 349,00 SEK

Plats

Datum

21 okt 2023 12:00 - 17:00

Beskrivning

MATMILEN DELI är ett helt nytt koncept som lånar lite från vår originalide MATMILEN.

Deli går till som så att du som biljettköpare besöker 3 restauranger och på varje ställe sitter du ned och äter en MELLANRÄTT, du besöker 3 krogar, du beställer dryck på plats om du vill. När du är klar med dessa 3 rätter och restauranger beger du dig till en fjärde och sista anhalt där du intar din dessert. Det kan vara ett Cafe, en Chokladbutik eller kanske en Glassbar. 3 MELLANRÄTTER + 1 DESSERT det vill du inte missa. Förutom god mat och dryck så får du chansen att besöka 4 olika etablissemang under samma dag. Kan det bli bättre?

DELIHALLEN

RÖKERIET LAHOLM

AVSLÖJAS SNART

DESSERTSTOP AVSLÖJAS SNART

Arrangör

Matmilen är din lokala restaurangfestival. Vi samlar toppskiktet av restaurangerna i din stad och du får gå på en krogrunda och smaka på vad de har att erbjuda. 

Att ha en levande krogkultur anser vi vara viktigt. Det är även viktigt med hög standard på både mat och service, vi samarbetar endast med krogar som är i branschen just för att uppfylla dessa krav.

Lokal

Laholm, Laholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer