Matmilen Hammarby Sjöstad

Matmilen Hammarby Sjöstad

Från 399,00 SEK

Plats

Datum

21 okt 2023 12:00 - 17:00

Beskrivning

Matmilen, Sveriges godaste och mest prisvärda matpromenad återkommer till HAMMARBY SJÖSTAD.

Nytt sedan senaste Matmilen i Sjöstan är att vi släpper betydligt färre biljetter, vi har denna gång även 3 olika starttider, så att det ej uppstår onödiga köer. Vi tror att dessa åtgärder tillsammans kommer bidra till en lyckad och god Matmilen.

HUR GÅR DET TILL?

6 krogar deltar och du får på varje ställe testa en liten rätt, ett smakprov som förmedlar just den restaurangens meny. Varje krog har speciellt framtagna förslag på passande dryck. Du väljer själv i vilken ordning du besöker de medverkande restaurangerna förutom den första som vi anvisar.​Allt löper på väldigt smidigt och enkelt, din uppgift blir att njuta och upptäcka eller återupptäcka krogar i din stad.

Vad kostar det?

399 kr / person och då ingår mat på alla restauranger.

Vilken mat serveras?

Varje restaurang har förberett ett smakprov av det bästa från sin meny.

Ingår dryck?

Nej, men du kan köpa till på varje ställe. Restaurangen kan även rekommendera dryck till maten som serveras.

När är Matmilen?

Den 21 oktober 2023. Det finns 3 olika starttider 12:00, 12:30 och 13:00. Du väljer själv när du vill köra igång och i vilken ordning du vill besöka restaurangerna i samband med biljettköpet.

BEIRUT FOOD BY NATT

GRADI

ROCKIN GRILL

INDIAN STREET FOOD

GÖTEBORG

SJÖSTADEN SKYBAR

Arrangör

Matmilen är din lokala restaurangfestival. Vi samlar toppskiktet av restaurangerna i din stad och du får gå på en krogrunda och smaka på vad de har att erbjuda. 

Att ha en levande krogkultur anser vi vara viktigt. Det är även viktigt med hög standard på både mat och service, vi samarbetar endast med krogar som är i branschen just för att uppfylla dessa krav.

Lokal

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer