Matkaravan runt Hötorgshallen "Smaka på hela världen"

Hötorgshallen, Sergelgatan 29, 111 57 Stockholm

Smaker från hela världen!

Under en Matkaravan i Hötorgshallen och kvarteren i Stockholms eget Lilla Asien  lär du känna nya smakkamrater från hela världen! Du vandrar, doftar och smakar dig igenom två timmar med alla sinnen på helspänn och upplever mat från olika kulturer och regioner. På köpet får du under turen tips om matvaror med massor av smak utan andra tillsatser än en rejäl dos kunskap, underhållande skrönor och goda historier.

Matkaravan har över femton års erfarenhet av att guida matintresserade till nya smakupplevelser. Alla våra guider är proffs i matbranschen, och har exempelvis arbetat som kockar, sommelierer och matjournalister. Den mångkulturella Matkaravanen runt Hötorget och leds av matskribenten och rutinerade karavanföraren Dag Hermelin.

En vandring med Matkaravan i Stockholm inkluderar också tipsguiden speciellt för Stockholm, smak- och doftprover under turen, och allt roligt under tiden. Matkaravans tipsguide är utgiven på eget förlag. Den är fylld med godbitar från A-Ö, kartor och adresser till handlare som du kan köpa allt det goda av.

En Matkaravan tar ca 2 timmar.

Mötesplats: Hötorgshallens ingång från Sergelgatan vid trappans övre del.

Läs mer på matkaravan.se