skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Matcoma street food - Sydamerika special

Eventet är avslutat

Matcoma street food - Sydamerika special

Från 750,00 SEK

Plats

Datum

9 mar 2024 18:30 - 22:00

Beskrivning

Nyfiken på Sydamerikansk mat? Gillar du street food? Sluta då leta, nu har du chansen att testa den bästa gatmaten från Sydamerika!

Vi dukar upp och serverar våra favoriträtter tillsammans med vår favoritdryck från regionen. Detta ingår:

- 6 rätter

- 6 dryck

- Dessert + kaffe

Vad sägs om en himmelskt god ceviche från peru? Empanadas från argentina eller choripan från Chile? Detta och mer därtill kommer ni att få smaka på under höstens godaste event:-)

Matcoma i samarbete med Petter Hegnelius hälsar er välkomna,


Vi ses!

Arrangör

Jag som driver Matcoma gillar mat i alla dess former och skepnader, framförallt i nya roliga utföranden och i kombination med andra uttryck.

Jag fokuserar på att skapa event i nya miljöer, med unika sammanslagningar och oväntade resultat. 

Fokus ligger alltid på street food och nya, mindre mataktörer.

Parallellt driver jag även mitt projekt Premiär, som syftar till att erbjuda amatörkockar en plattform för att ta första steget ut i restaurangvärlden.

Vi ses!

Lokal

Locali, NORDENSKIÖLDSGATAN 11A (Locali), 211 29 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer