Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Mat, vin, musik!

Eventet är avslutat

Mat, vin, musik!

Från 600,00 SEK

Plats

Datum

27 aug 2022 17:00 - 19:00

Beskrivning

Askanäs Kammarmusikfestivals femte upplaga blir något alldeles specielt! En festival där vi har satt ihop allt möjligt vi tycker är kul, både musikaliskt och kulinariskt, och gjort en kammarmusikfestival av det hela. Vi hoppas att ni hittar något ni gillar och att vi ses i augusti, antingen i Ekerö kyrka eller på något av våra konsertevenemang i Stockholm!

Varmt välkomna!

Andreas Lavotha & Christopher Hästbacka, konstnärliga ledare


Här har vi, konstnärliga ledare, kombinerat våra stora intressen och bjuder in till en mat, vin och musikkväll! Tillsammans med en sommelier och en professionell kock sätter vi ihop ett program där musiken samspelar med mat och dryck, detta i en av Södermalms allra vackraste våningar! I biljetten ingår en mindre vinprovning, några tilltugg samt konsert.

Medverkande:

Niklas Skagstedt -  sommelier 

Magnus Sandström - kock

Victor Josephson - klarinett

Brusk Zanganeh - violin

Andreas Lavotha  - cello

Christopher Hästbacka - piano 

Lokal

Julius Hus Julius Hus, Bondegatan 21A, 116 33 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer