Mat som medicin - AIP Paleo och GAPS workshop

Eventet är avslutat

Mat som medicin - AIP Paleo och GAPS workshop

Datum

19 okt 2015 18:30 - 20:30

Beskrivning

Kan man verkligen bli symptomfri från autoimmuna och kroniska tillstånd genom kosten?

Paleo Infusion© och Mat som Medicin© presenterar Lisa Nilsson och Therese Gillberg, lic. kostrådgivare och utvecklare av ett 3 stegs program baserat på AIP Paleo och GAPS där målet är att bli symptomfri utan medicin. Therese är även verksam på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Både Lisa och Therese diagnoserades med autoimmuna sjukdomar för några år sedan men är idag symptomfria utan medicinering.

Hör deras spännande berättelse hur de gjorde och vad man själv kan göra för att komma i remission, genom kost och livsstilsförändringar.

Dessutom får ni:

 • Bakgrunden till varför kosten har betydelse
 • Stresshantering och mental tränings tips
 • Motivation och inspirationstips om hur man sätter igång och fullföljer
 • Tips på lättare fysiska aktiviteter som ni kan göra hemma
 • Prova på anti inflammatoriska drinkar som ni får recept på
 • Mingla och träffa andra i samma situation

Platserna är begränsade så var ute i god tid för att säkra din plats!

För frågor eller kontakt,

Lisa: info@paleoinfusion.se

Therese: info@matsommedicin.se

Besök gärna våra hemsidor för mer information

www.paleoinfusion.se

www.matsommedicin.se

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.