skip to main content

Mastklättring

Mastklättring

Från 890,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

27 april 2024 - 12 oktober 2024

Beskrivning

Detta är snabbaste sättet att se hela Motala, resan upp till Motalas topp 120 meter över marknivån ger er ett perspektiv ni sällan får! Vi börjar med säkerhetsgenomgång, klättrar och tar ett snack om Motalas historia, efteråt blir det alkoholfritt bubbel och diplom för genomförd utmaning. Vi vill klättra med grupper om minst 4 personer, ni kan boka för endast 1 person och i den mån det går försöker vi få till sammansatta grupper så det blir minst 4 personer. Är det ont om klättrare kontaktar vi er för eventuella ändringar av tid och datum och i de fall vi inte kan få till 4 personer i en grupp återbetalar vi bokningen minus bokningsavgiften! Här är en försmak av vad ni kan förvänta er på denna Video.

Arrangör

Letar du efter något att göra i Motala? Då rekommenderar vi en guidad tur i en av Motalas två radiomaster, centralt belägna vid Motala radiomuseum i Bondebacka. En unik upplevelse som både ger pirr i magen och ett minne för livet. Svensexa, möhippa, födelsedagspresent eller helt enkelt ett äventyr för dig själv!

Lokal

Bondebacka, Radiovägen 20, 591 35 Motala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer