Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Mästerverk - En resa i tiden - Konsert med Solna Brass

Eventet är avslutat

Mästerverk - En resa i tiden - Konsert med Solna Brass

Från 60,00 SEK

Plats

Datum

12 maj 2019 16:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Mästerverk

- En resa i tiden -

Vårens sista egna konsertproduktion för Solna Brass tar, som titeln anspelar på, med oss på en liten resa genom brassbandhistorien.

Allt startade ju i Storbritannien på mitten av 1800-talet, och precis som samhället i övrigt har förändrats så har ju brassbandens situation ändrats, alltifrån den tidens fabriksorkestrar fram till dagens brassbandsrörelse, som konstant utvecklas både geografiskt och konstnärligt.

Dagens konsert kommer att hoppa lite fram och tillbaka mellan olika epoker, men visa på den bredd i repertoaren som dessa ca 170 år har inneburit.

I programmet hittar vi bland annat sprakande marscher och underhållande musik av Leroy Anderson. Vår nye principal, Jonathan Jennesjö, kommer att framföra ett fint kornettsolo. Två större originalverk är med, inklusive ett av brassbandrepertoarens mest älskade och centrala verk - Resurgam av Eric Ball.

Som dirigent och programpresentatör har vi glädjen att återse Torgny Hanson, som var bandets ordinarie dirigent 2009-2012. Det han inte vet om brassbandets historia i England och Sverige lär vara svårt att hitta...

Välkommen att dela denna tidsresa med oss i Råsunda kyrka, söndagen 12 maj kl. 16!

Precis som vanligt med försäljning av fika i pausen :)Dirigent och presentatör: Torgny Hanson

Arrangör

Lokal

Råsunda kyrka Råsunda kyrka, Förrådsgatan 26, 169 39 Solna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer