Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Mästerbotten

Eventet är avslutat

Mästerbotten

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

3 jun 2023 15:00 - 4 jun 2023 03:00

Beskrivning

MÄSTERBOTTEN BLOCK PARTY!


3 juni, Slakthusområdet StockholmUmeå-kollektivet Random Bastards och Hoopdiggas har med livekonceptet Mästerbotten redan hunnit arrangera flera slutsålda upplagor i Umeå. Nu tar man Mästerbotten till huvudstaden och denna gång i form av en minifestival med flera scener, dansgolv, marknad, mat och mycket mer – den 3 juni på Kvarteret i Slakthusområdet. Åldersgräns 20+

LINE-UP:
ALEXANDER JUNEBLAD
AYLA
CLEO
EKA SCRATCH
FRICKY
FRIDLYST
FRANKIE STEW & HARVEY GUNN (UK)
GONZA RA
HANK LOTION
HOOPDIGGAS CLUB
JELASSI
JOSEF SLUNGE
MAGNUS LARSSON
NILS ALBIN
NORTHERN TACTICS
SPINNERIET
TRAINSPOTTERS_

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer