Master Class - Showtime - Genre

Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg
12 feb 2022 18:00 - 20:00
Superarrangör
Biljetter 2.500,00 SEK
Biljetter 2.500,00 SEK

Master Class - Showtime - Genre
Det här är en kurs för dig som gått flera kurser och är redo för att kasta dig ut tillsammans med en ensemble i strålkastarens sken. Kursgrupperna kommer bakas samman till tajta team och beroende på kurs fördjupa sig inom ett specifikt föreställningsformat. Deltagarna kommer få en mängd tips och tricks på hur man tar steget mot att uppträda mer proffesionellt med scenisk improvisation. Det kommer att ställas höga krav och personlig feedback är en viktig del i kurserna. 

Temat på denna kurs är Genre
Här går vi in på djupet i genrerna Skräck, Hallmark  och Mysdeckare. Under kursen grottar vi ner oss i vad som är utmärkande för genrerna, hur vi skapar karaktärer utifrån förutsättningarna i dem och hur vi förmedlar dem, både i kortare och längre format.

Med lekfullhet lär vi känna genrerna och tänjer på gränserna för vad genreimpro kan vara.

 
I kursen ingår deltagande i Kabbádaésch på Kvartersscenen 2Lång.   

Dag: Måndagar, varje vecka
Tid: 17-19
Kursstart: 23 Augusti
Antal tillfällen: 9
Lärare: Susanna Björnberg
Pris: 2500 kr

Susanna Björnberg

Susanna är improvisatören som dessutom är författare. Hon har förvisso lång erfarenhet av både improvisationsteater, skrivande och trivia men hoppas främst bli ihågkommen som stolt före detta matte till två eldbukssalamandrar (Einstein och Frankenstein) och en orimligt kaxig nymfparakit (Yoru).

Bästa egenskap som kursledare: Lyhörd för vad som händer och ser individernas och gruppens behov. Och glad. Jag är glad.Om du bokar en kursplats har du som huvudregel 14 dagars ångerrätt enligt lag.
Om ångerrätten har löpt ut återköper vi inte kursplatser med fullåterbetalning. Undantag är om du är sjuk och kan uppvisa läkarintyg eller om kursen inte än har börjat. 
Vi rekommenderar att lägga till Billettos egna Avbeställningsförsäkring i samband med ditt köp, då kan du återköpa din plats utan att uppvisa intyg. Skulle du missa tillfällen under kursens gång är du välkommen att ta igen dessa vid ett senare tillfälle. Prata med din kursledare så löser vi detta. 

Kvartersscenen 2lång är en teaterscen för underhållning, musik, improvisationsteater och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång har även humorskola och kurser i improvisationsteater.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.