Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Massgrav + God Mother

Eventet är avslutat

Massgrav + God Mother

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

7 okt 2022 20:00 - 8 okt 2022 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Band: Massgrav
Support: God Mother
Datum: Fredag 7 Oktober 2022
Lokal: Hus 7
Insläpp: 20.00
Live från: ca 20.30
Åldersgräns: 18+ år
__

Stockholms snabbaste och stoltaste söner frälser staden ännu en gång!

I mer än 20 år har MASSGRAV skämt bort världen med sin egen blandning av snabb hardcorepunk och kött-och potatis-rocknroll. Svårälskat och oemotståndligt på samma gång, allsångsvänligt men ogenomträngligt, ett band att älska trots att dom hatar dig.

I år behöver ingen vara ledsen över att sommaren tar slut, eftersom det innebär att det äntligen är dags för ett nytt album från Massgrav. 21 nya låtar om allt från Antikrundan till Östermalm. LIXIVIAT Records släpper vinylen. Selfmadegod Records släpper CDn. Du kommer till Hus 7 och firar att det äntligen händer!

Presstext för God Mother:

Fyra stycken som låter som fyra tusen. Från djupet av den svenska hardcore-underjorden, God Mother har varit en kraft att räkna med sedan starten 2012.

God Mother's debut, Maktbehov, var utan tvekan en av de mest spännande nya skivorna 2015, och hamnade på många av årets topplistor, inklusive Loudwire, Blunt Mag, Metal Injection, och hyllades av Pitchfork som "en asteroidkrasch av ett album som gör de flesta av sina konkurrenter utdöda". Bandet släppte en av årets hårdaste EPs 2022: Obeveklig.

Bandet har turnerat flitigt med akter som Cult Leader och The Dillinger Escape Plan.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer