skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Masicka live At Urban Fest 8/2

Eventet är avslutat

Masicka live At Urban Fest 8/2

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

8 feb 2020 23:00 - 9 feb 2020 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Issa Urban Fest Affair!
Välkomna till en exklusiv natt på Trädgår'n. .
LV Events bjuder på Urban Fest med Livekonsert: Masicka står på scen denna kväll och likaså fem av Göteborgs DJ wonders.
MASICKA har varit en av de mest hypade och framgångsrika artisterna i den skola av dancehall som byggdes av Bounty Killa i slutet av 90-talet där artister som Vybz Kartel, Mavado och Aidonia hör hemma. Hård, kompromisslös, textdriven dancehall av och för gatan. Med hits som INFRARED, 10 OUTA 10 och THEY DON'T KNOW har Masicka gjort sig till ett välkänt namn inom dancehallen och nu har vi på LV Events nöjet att presentera detta stora framtidshopp, live!
Han ligger bakom hits låtar som :

;list=TLPQMzAwMTIwMjBIFDrNWlb4jQ&index=1


Dessutom hittar ni några av Göteborgs bästa dj:s på scen, som kommer pumpa ut en urban explosion av hits, klassiker och nya topp-bangers.
DJ LV, Miss Anthrax, Axxionpack och DJ Shad. De ger er hiphop, rnb, afrobeats, dancehall, reggae, afro-trap, reggaeton och mycket mer under ett och samma tak.
LV Events har dessutom valt att flytta in på Trädgår'n denna natt och vi hoppas att alla därmed ska få plats och möjlighet att uppleva allt detta - ja, det blir festival vibe all night long.
Ni som älskar tunga beats och dans, inte minst alla ni dancehallälskare och fans så klart, missa inte att köpa era biljetter asap och ladda för en kväll och natt där beatsen fullkomligt golvar er och atmosfären är hundra procent amazing. Som alltid gäller zero dull moments när LV Events står för festen.
För akter : TBAFörköp : http://billet.to/s/fH2M1eIÅlde... : 20 + 18+ = begränsad antal förköpsbiljetter Tid : 23:00 - 03:00 ( eventuellt 04:00 )

Arrangör

Lokal

Trädgår'n Trädgår'n, Nya allén 11, 411 38 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer