Mary Anne’s Polar Rig + TAPE TRASH

Mary Anne’s Polar Rig + TAPE TRASH

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

15 apr 2023 20:00 - 16 apr 2023 01:00

Beskrivning

15 april / 20.00 / 150 kr / 20 år

Oceanen presenterar: Mary Anne’s Polar Rig  + TAPE TRASH

Lyssna på Mary Anne’s Polar Rig: http://bit.ly/3F27xbT 
Lyssna på TAPE TRASH: http://bit.ly/3SZOlkT 

---------


Mary Anne’s Polar Rig


Mary Anne’s Polar Rig tillhör den nya generationens rockband från Malmö där rundgång och skräniga gitarrer tar lika mycket fokus som gulliga melodier och dansvänliga ackordrundor. Bandet för vidare den nonchalanta attityden hos akter som Pavement och The Breeders men med en hypad ljudbild och explosiv liveshow med ett utökat liveband som tillslut landar någonstans mellan “slackerrock” och "fuzzpop". Den 24 mars släpper man sitt andra album 'Makes You Wonder' via Rama Lama Records, ett album fullpackad med experimentell men medryckande indierock som ständigt bjuder på överraskningar och euforiska klimax.

TAPE TRASH


TAPE TRASH är ett nytt projekt med Anders Magnor Killerud (Ludvig Moon, Team Me) och Kristofer Mathias Staxrud (Spielbergs, Hilma Nikolaisen, Ludvig Moon). Bandet inspireras av den musik som de lyssnade på när de först plockade upp sina instrument och började spela som entusiastiska tonåringar. Indierock med refränger som sätter sig på minnet, catchiga gitarriff och mycket trummor. Bandet beskriver sin musik som rock för personer som tycker om pop och pop för de som tycker om rock.Spelningen genomförs i samarbete med Puls. 

________


Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event.


Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.