Hoppa till huvudinnehåll

Maruja | Hus 7

Maruja | Hus 7

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

1 nov 2024 20:00 - 2 nov 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Maruja
Fredag, 1 november 2024
Venue: Hus 7
Insläpp: 20.00

Maruja är artister i ordets rätta bemärkelse och deras våldsamma kombination av punk, harsh noise och kosmisk jazz gör dem snabbt till en av de mest spännande nya akterna just nu. De år som de obevekligt har ägnat åt att finslipa sitt hantverk betalar sig med stil, och de drivs inte bara av passion utan snarare av ett allt uppslukande behov av att skapa och uppträda med en visceral intensitet, de är både elektrifierande och skrämmande.

Deras hisnande liveshow har gjort att bandet sålt ut Supersonic i Paris, The Temple i Aten, Camdens Underworld och en hel turné i Storbritannien.

Marujas debut-EP ”Knocknarea” slutade förra året som den högst rankade EP:n på RateYourMusic, medan Anthony Fantano inkluderade releasen i sin topp 3 EP:s 2023.

Den senaste EP:n ”Connla's Well” är en samling med 5 spår och definitionen av en ”body of work”. Första singeln ”Invisible Man” fick stöd från 6 music, med både en spellista och en Maida Vale-session. EP:n i begränsad upplaga på 500 exemplar sålde slut på mindre än 24 timmar. Den är också för närvarande den EP som fått högst betyg på Rate Your Music i år.

“killer from front to back and I can’t wait for these guys to get into album mode….when these guys eventually go into full record mode, it’s going to be incredible” – Anthony Fantano

“will leave listeners breathless but begging for more” – DIY Magazine

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer