Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Martin Rolinski & Tess Merkel

Eventet är avslutat

Martin Rolinski & Tess Merkel

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

26 apr 2024 17:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

MARTIN ROLINSKI & TESS MERKEL

Buffé: 17:00-20:00 (Separat biljett) DJ & dansgolv: 19:00-21:00 Show: ca 21:00

Kvällen fortsätter med 3 dansgolv, Schlagerbaren, Hitsbaren och Klubbgolvet

TVÅ DISCO LÅTSKATTER SLÅS SAMMAN

Två av Sveriges mest framstående musikaliska krafter, Martin Rolinski och Tess Merkel, blickar framåt mot en sensationell musikalisk sammanslagning. Kända för sina avgörande roller i de hyllade discogrupperna Bodies Without Organs (BWO) och Alcazar, förväntas detta dynamiska samarbete bli ett musikaliskt fyrverkeri.

Martin Rolinski, masterminden och rösten bakom BWO:s elektroniska ljudlandskap och Tess Merkel, den kraftfulla rösten och centralfiguren i Alcazar, samlas för att skapa ett musikaliskt fyrverkeri med mer hits än vad något annat band kan få fram. Efter flera veckor av hemlighetsmakeri ser de fram emot att dela med sig av det kommande projektet som lovar att hylla gruppernas arv och överraska lyssnare världen över.

Om BWO Bodies Without Organs (BWO) var pionjärer inom den svenska elektroniska popscenen och skapade tidlösa hits som “Temple of Love”, “Lay Your Love on Me“, "Sunshine In The Rain" och många många fler. Martin Rolinski var centralfiguren i gruppens ljuduniversum vars röst och scenpersonlighet satte grunden för bandets framgång. Efter att ha startat och drivit diverse framgångsrika företag är han nu redo att äntra scenen igen.

Om Alcazar Alcazar, en av Sveriges mest älskade popgrupper, charmade världen med sina dansanta låtar och glittrande framträdanden med hits som “Stay the Night”, “Not a Sinner Nor a Saint” och den internationella monsterhiten “Crying at the Discoteque”. Tess Merkel, med sin kraftfulla röst och karisma, var även hon en nyckelspelare i gruppens framgångssaga.

Nu är dessa pop- och disco-sensationer redo att slå ihop en hitkavalkad som kommer få dansgolv över hela världen att skaka.


Lokal

O'learys Klubbscenen, Torggatan 1, 722 15 Västerås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer