skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Marstrands Julmarknad 2023

Eventet är avslutat

Marstrands Julmarknad 2023

Från 100,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

24 november 2023 - 26 november 2023

Beskrivning

Julmarknad på underbara Marstrand. Shoppa, smaka och låt julstämningen göra sig påmind.

OBS! Barn under 12 år GRATIS ENTRÉ.

Nu är det dags att boka in helgen den 24-26 november för ett besök till Marstrand.  Årets julmarknad kommer utspela sig på Strandverket men självklart är hela ön involverad. Varför inte ta in på något av våra trevliga hotell eller boka in en härlig julmiddag på någon av våra krogar?

En magisk upplevelse

När vintermånaderna börjar svepa in över Västkusten, förvandlas Marstrand till en sagolik plats. Ön, som vanligtvis är känd för sin pittoreska skönhet och historiska charm, klär sig i vinterskrud och välkomnar besökare från när och fjärran till en oförglömlig julupplevelse.

Hantverk och delikatesser

Julmarknaden på Marstrand lägger fokus på handgjorda hantverk och lokala delikatesser. Här hittar man allt från vackra keramikföremål till mjuka stickade tröjor och smakrika ostar från lokala mejerier.

Musik och underhållning

Under hela julmarknaden fylls luften med förtrollande musik och sånger. Körer sjunger traditionella julsånger medan lokala musiker spelar stämningsfulla melodier. Barnen kan sitta och njuta av sagoföreställningar medan de vuxna värmer sig med lite glögg.

Möten med tomten

Höjdpunkten för många barn (och vuxna) är mötet med tomten själv. Med sitt vita skäggprydda ansikte och glittrande ögon, sitter han i sin stuga och lyssnar på önskningar och delar ut små gåvor till de små besökarna. Det är en stund som skapar minnen för livet.

Julmarknaden på Marstrand är inte bara en möjlighet att handla julklappar och njuta av god mat. Det är en tillflyktsort där människor samlas för att dela gemenskap och skapa minnen.

Lokal

Strandverket Marstrand, Hamngatan 56, 442 66 Marstrand

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer