Eventet är avslutat

Marsspexet 2020 - Godset

120,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

22 mars 2020 - 28 mars 2020

Beskrivning

Den mycket förmögna änkan Rulb Tjäder har nyligen avlidit och hann aldrig testamentera sina ägodelar. Det mest eftertraktade i dödsbot är familjen Tjäders enorma herrgård, Godset, med tillhörande tjänstefolk och 400 000 hektar mark. Den stolta familjen Tjäders sammanhållning sätts på spel när individuell girighet tar över.

ÄNTLIGEN är det dags för årets upplaga av Stockholms Nations Marsspex!

Marsspexet startades på 1940-talet och är ett av Uppsalas största studentspex. Många av nutidens ikoner inom svensk humor och teater har tidigare stått på Marsspexscenen. Idag deltar drygt 100 studenter i produktionen. Marsspexet lockar inte bara studenter utan även andra Uppsalabor i alla åldrar. För mer information om Marsspexet i allmänhet, besök Stockholms nations Marsspex på facebook.

In och följ oss på Instagram, @marsspexet, så missar ni inget skoj!

Arrangör

Marsspexet är ett av Uppsalas största studentspex vars föreställningar hålls årligen i mars månad på Stockholms nation. Hela spexet produceras och framförs helt ideellt av cirka 130 engagerade studenter från alla Uppsalas nationer.

Lokal

Stockholms Nation Stockholms Nation, Drottninggatan 11, 753 10 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.