Marknads Weekend

Marknads Weekend

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

13 okt 2023 21:30 - 15 okt 2023 02:00

Beskrivning

STRÄNGNÄS  MARKNAD här igen 

På zaya vi bjuder på dunderkväll både fredag och lördag 

Dansa I glädje med två av STRÄNGNÄS bästa DJ 

DJ SPYRO 

DJ JENS 

80,90 2000 tal och bästa musiken fram till 2023 , schlager, latin, disco mm 

två  dagar av dans och glädje 10 timmar nonstop musik

Träffa alla alla vänner  från för då dem återvänder till Käraste STRÄNGNÄS 

Är du med?

Arrangör

Restaurang Med långt historia i Strängnäs Zaya Bar är namnet Idag. hemkänsla är grund konceptet där alla känner sig välkomna. Vi serverar mat som passar alla smaker med bred sortiment av drycker

Lokal

Zaya bar & restaurang Strängnäs, Trädgårdsgatan 7, 645 31 Strängnäs

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer