skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Market Art Fair 2023

Eventet är avslutat

Market Art Fair 2023

Från 130,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

12 maj 2023 - 14 maj 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Biljettpris och öppettider

Missa inte det här tillfället för en kulturell uppfräschning, boka dina biljetter idag och dra nytta av ett speciellt rabatterat pris vid förköp. Särskilda rabattbiljetter finns tillgängliga för förköp online. Biljetter köpta på inträdesdagen, online eller vid dörren, kommer att ha fullt pris.

Opening Night: 220 kr

Vuxen: 170 kr förköpsrabatt / 185 kr samma dag inträde

Pensionär/student (mot uppvisande av giltig legitimation): 130 kr förköpsrabatt / samma dag inträde

Fri entré för barn under 16 år


Biljetten inkluderar entré till mässan på både Liljevalchs och Spritmuseum.

Fredag, 12 maj (Opening Night): 17.30–20.00

Lördag, 13 maj: 11:00–18.00

Söndag, 14 maj: 11:00–17.00

Sista entré är 15 minuter innan mässans stängning.


Välkommen till Market Art Fair, Nordens ledande konstmässa!

Den 17:e upplagan av mässan äger rum den 12–14 maj på Liljevalchs och Spritmuseum i Stockholm. På Market Art Fair presenterar 47 gallerier över 90 konstnärer från 10 länder och i år expanderar mässan till Spritmuseum med satsningen Market Debut. På Market Debut visas sju unga gallerier, som aldrig tidigare varit med på mässan, verk av tretton lovande konstnärer i en spännande utställning.

I år finns även ett begränsat antal biljetter till Market Art Fairs exklusiva Opening Night till försäljning. Under fredagskvällen kan du mingla med andra konstälskare, se och köpa konstverk innan mässan öppnar för allmänheten.

Besök Market Art Fair för att uppleva och köpa konst av nordens ledande konstnärer, inspireras av aktuella idéer och debatt under samtalsprogrammet ART VOX at MARKET och upplev platsspecifika skulpturer på utomhusutställningen Market Extended.

Arrangör

Market Art Fair är Nordens ledande konstmässa som äger rum årligen på Liljevalchs i Stockholm. 2023 expanderar mässan även till Spritmuseum med satsningen Market Debut. På Market Debut visas sju unga gallerier, som aldrig tidigare varit med på mässan, verk av tretton lovande konstnärer i en spännande utställning. Den 17:e upplagan av mässan äger rum den 12–14 maj och presenterar 47 gallerier över 90 konstnärer från 10 länder.

Besök Market Art Fair för att uppleva och köpa konst av nordens ledande konstnärer, inspireras av aktuella idéer och debatt under samtalsprogrammet ART VOX at MARKET och upplev platsspecifika skulpturer på utomhusutställningen Market Extended. 


Lokal

Liljevalchs Liljevalchs, Djurgårdsvägen 60, 115 21 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer