skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

"Marinka och Kärleken” med Karlskrona Musikteater

Eventet är avslutat

"Marinka och Kärleken” med Karlskrona Musikteater

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

15 okt 2023 16:00 - 18:00

Beskrivning

"Marinka och Kärleken" handlar om den märkliga kärlekshistorian mellan Marina Vlady och Vladimir Vysotskij. En världskänd filmskådespelerska och en av sovjetiska överheten mobbad poet och skådespelare. I tolv scener och med tolv sånger, översatta av Carsten Palmaer, skildras deras kärlek mot det obevekliga slutet.

"Marinka och Kärleken" är skriven och regisserad av Ulf Fembro, som varit teaterchef och konstnärlig ledare på teatrar från norr till söder.
På scenen ser vi som Marina Vlady Anna Lahmer och som Vladimir Vysotskij Joakim Mostberg som båda har en lång karriär som skådespelare på olika scener runt om i Sverige.
Vysotskijs fantastiska sånger är här modernt arrangerade av en yngre generation Fembro, sönerna John och Fritz, som nyligen gjort succé med en nyskriven musikal.
Föreställningen är äkta skådespelarteater som bland annat ställer frågor om kärlekens innersta väsen, dessutom inom svåra förhållanden.

Arrangör

Pygméteaterns Lilla Kulturhus är inne på tionde året - en växande kulturklubb som erbjuder spännande och exklusiva program till en bred publik. Konsertklubben, gästspel av skilda slag, musik, dans och scenkonstföreställningar. Tyngdpunkten ligger på musikutbudet; en ständigt skiftande mix av opera, improvisationsmusik, jazz, visor, världsmusik, flamenco och udda musikaliska möten!

Vi är 12:e BÄSTA SPELSTÄLLET!
LIRA har frågat 56 aktivt turnerande musiker om Sveriges bästa spelställen!
PYGMÈTEATERN kom på 12:e plats! (...efter bara 5 år!). Ett enorm stort TACK till Sveriges bästa musiker!

Lokal

Pygméteatern, Vegagatan 17, 113 29 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer