Marika Carlsson "Smalast när man dör vinner"

Eventet är avslutat

Marika Carlsson "Smalast när man dör vinner"

Biljetter från 425,00 SEK

Plats

Datum

24 sep 2022 18:00 - 21:30

Beskrivning

”Smalast när man dör vinner” – en humorföreställning av och med komikern Marika Carlsson
Varför får man bara beröm när man går ner i vikt och inte när man går upp i vikt?

”Smalast när man dör vinner” är en nyskriven humorföreställning som kräver att man kan ha två tankar i huvudet samtidigt.
Publiken kommer erbjudas högt tempo, många skratt men även skratt som fastnar i halsgropen när Marika tar upp ämnen som ätstörning, kroppshets och sockerberoende.
Humorföreställningen är inte bara en funderingar kring kroppsideal utan är också en reflektion över den samtid vi lever i.

Kvällen är en provföreställning av Marikas helt nya show som rullar igång under hösten och redan nu är nästan helt utsåld.

Biljetten inkluderar middag bestående av fylld lövbiff med grönpepparsås signerad Kulinarikas fantastiska kök.


Efter showen håller baren öppen så länge ni orkar!

Arrangör

Det är vi som fixar i stort sett allt som är roligt i Värmland.

Lokal

Kulinarika Kulinarika, Aplungstorp 37, 686 95 Västra Ämtervik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.