Manuela Iwansson Releasefest w/ Geten

Manuela Iwansson Releasefest w/ Geten

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

2 dec 2022 20:00 - 3 dec 2022 01:00

Beskrivning

Artist: MANUELA IWANSSON, GETEN
Datum: Fredag 2 december

Insläpp: 20.00
Live från: ca kl 21.00
Entre: 200 kr
Lokal: Hus 7
Åldersgräns: 18+ år

___


Manuela Iwansson släppte 2018 sin debut-EP Dream Lover, som följdes av en 7” och en turné med Orville Peck i Europa, samt ett gäng spelningar i Sverige, närmast som förband åt Viagra Boys och Molly Nilsson. De senaste åren har hon spelat in ny musik, som nu äntligen mynnar ut i debutalbumet Dark Tracks som släpps i höst!

Första singeln ”Boys of Summer” som släpptes i somras är en smattrande new wave-dänga fylld av längtan och bultande hjärtan, och resten av albumet följer i samma spår. Domedagsromantiskt 80-tal varvas med stenhårt 70-tal; det är smutsigt, dansant, mörkt och hoppfullt om vartannat.

Spelningen på Hus 7 blir den första på flera år med fullt band!

Geten spelar landsbygds-electro för stenmurens brutna ryggar och toner i mull.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.