Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Manuel Garcia

Eventet är avslutat

Manuel Garcia

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

9 sep 2023 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Manuel Garcia Med mer än 20 års erfarenhet, åtta studioalbum och internationella turnéer har  blivit en av Chiles främsta musiker, sångare och låtskrivare.

År 2022 vann han priset för bästa sångare-låtskrivare i Chile på Pulsar Priset. Han har  ett album med samarbeten, "El Caminante", där emblematiska figurer inom latinamerikansk musik som Mon Laferte, Silvio Rodríguez, El Kanka, Depedro, Martirio, Pedro Aznar, Muerdo och Raúl Rodríguez har deltagit

Nu är Manuel García tillbaka i Europa och besöker Stockholm igen  med sin världsturné '50 år', vilken har en djup symbolisk betydelse, då den markerar 50-årsdagen av den ödesdigra militära statskuppen i Chile. Denna historiska händelse präglades av tragiska följder, där många chilenare mördades, tusentals arresterades och hundratusentals andra tvingades i exil. Under den mörka perioden i Pinochets diktatur växte Manuel upp och utvecklade sitt musikskap. Tillsammans med många andra intellektuella och vänstersympatiserande musiker tvingades han använda metaforer och symbolik i sin musik för att undvika att leva i doldhet och kunna fortsätta sin musikaliska karriär utan repressalier från diktaturen.

Manuel Garcias musik är idag ett levande exempel på en artist som trots alla odds konsekvent har hållit Victor Jaras och Violeta Parras musikaliska arv levande genom åren.

Varmt välkomna till konserten, där ni inte bara kommer att få uppleva denna enastående musiker, utan även få ett tillfälle att reflektera över den betydelsefulla historiska händelsen och dess påverkan på både det chilenska folket och Manuel Garcías musik och karriär.


Lokal

Amorinasalen, Aniaraplatsen 2, 191 47 Sollentuna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer