skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Mantra- och yogaworkshop med Snatam Kaur i Stockholm

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Mantra- och yogaworkshop med Snatam Kaur i Stockholm

Från 1.200,00 SEK

Plats

Datum

19 maj 2024 14:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning


Välkommen till en unik möjlighet att uppleva mantrasång, kundaliniyoga och meditation med hyllade och Grammy-nominerade mantrasångerskan Snatam Kaur. Den 19 maj håller hon i workshopen Awakening to Your Heartflow i den fantastiskt vackra Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen i Stockholm.

Om workshopen

Inom var och en av oss finns ett inre rum av stillhet, tillfredsställelse, glädje, djup inre frid och visdom. Detta rum finns i ditt hjärtcenter och är alltid tillgängligt för dig.

Vi kan lätt bli distraherade av våra tankar och det gör att vi tappar kontakten med hjärtat. När vi tappar den inre kontakten leder det ofta till oro och rädsla. Men vi behöver inte leva på detta sätt. Snatam Kaur kommer att dela mantran från sin nya skiva "Heartflow" och lära oss yoga-, meditations- och sångtekniker som väcker kraften och energiflödet i hjärtcentret.

Workshopen är 4 h lång inklusive 30 minuters paus och hålls till levande musik av Snatam Kaur och hennes band, som består av Ram Dass, Sukhmani och Grecco Buratto.

Frukt och te serveras deltagarna i pausen.

Pris
: 1 200 kr plus biljettavgift

Ta med: En yogamatta, kudde att sitta på, ev. filt, bekväma kläder för yoga (ombytt och klar gärna) samt en vattenflaska.

Insläpp: Från kl.13.20 släpper vi in deltagare i lokalen.

För frågor om workshopen, kontakta info@rootlight.se i första hand, i andra hand info@yoganathi.se

För mer info om Snatam Kaur, besök www.snatamkaur.com 

Foto: Aneta Lacame, Roman Lutkov och Ester Troi.

Arrangör

Rootlight var Solnas äldsta yogacenter som har nu blivit mobil. Hos oss kan du gå kurser i kundaliniyoga, kvällskurser och på dagtid för seniorer samt utbildningar.Vi anordnar regelbundet speciella event i Stockholm, såsom konserter, föredrag, meditationsevent och lärarutbildningar. Läs mer på www.rootlight.se


Yoganathi
har varit verksam som yogalärare sedan 2016 och håller klasser i kundaliniyoga, yin, restorative och medicinsk yoga. Yoganathi anlitas även för projektledning och marknadsföring för yogarelaterade event. Läs mer på www.yoganathi.se

Det är andra gången som Rootlight och Yoganathi tillsammans arrangerar konsert och workshop för Snatam Kaur i Sverige.

Porträttfoto: Jannica Honey

Lokal

Eric Ericsonhallen, Kyrkslingan 2-4, 111 49 Stockholm

Headliners

Snatam Kaur med band
Grecco Buratto, Snatam Kaur, Sukhmani och Ram Dass.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer