skip to main content

Manny Rod Live in Oslo

Manny Rod Live in Oslo

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

15 jun 2024 22:00 - 16 jun 2024 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Uppgifter: Lørdag 15. Juni 2024 Tid: Kl. 22:00 - 03:00 Sted: CITY BAR (EX Club Albertine) Christian Krohgs gate 2, Oslo, Norge

✨ Opplev en uforglemmelig Bachata-fest med den internasjonalt anerkjente artisten Manny Rod! ✨

Vi er stolte over å presentere den karismatiske bachata-artisten Manny Rod live på CITY BAR (CLUB ALBERTINE)! For første gang i Norge vil Manny Rod fortrylle oss med sine mest elskede hits, inkludert "Me emborrachare", "Te vas", "Besos a Escondidas" og mange flere.

Høydepunkter:

 • Liveopptreden av Manny Rod: Kl. 00:00
 • Fantastiske DJ-er Trankilo og Calawera holder dansegulvet glødende hele natten!

Billettpriser:

 • Ordinær billett: 350 kr

Billettbestilling og informasjon:

 • Kontakt oss for mer informasjon

Åldergrense: 18 år + ID sjekkes ved inngangen Pent antrekk er verdsatt.

Bli med og opplev en kveld fylt med lidenskapelig bachata, fantastisk musikk og magi på CITY BAR (EX CLUB ALBERTINE)! Vi gleder oss til å feire sammen med dere.

Vennlig hilsen, ALVS Production & Event AB och MQT EVENTS


Arrangör

Masquetapas skapades av en spansk familjetradition, med äkta recept från Spanien som får gästerna att känna sig hos en ”abuela”.
Masquetapas startades i Södertälje och har idag även en restaurang i Stockholm, som har nyligen fyllt ett år.
Hos oss kan du smaka traditionella spanska tapas, bland annat räkor i chili och vitlök, vitlöksbröd och spanska ostar och chark. Perfekt för dig som vill ha dela tapas och ha en trevlig stund tillsammans med dina nära och kära.
Vi erbjuder olika företagsmenyer med alternativ för alla smaker, och för stora sällskap finns det möjlighet att beställa en äkta spansk paella med skaldjur som tillagas på plats!
Masquetapas är idag en fusion av traditionella spanska rätter och smaker från alla världens hörn. Ett livligt ställe med mycket god mat, dans, musik och glädje varje dag.
Välkomna!

Lokal

CITY BAR (EX CLUB ALBERTINE), Christian Krohgs gate 2, 0186 Oslo

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer