Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Människans dröm om odödligheten

Eventet är avslutat

Människans dröm om odödligheten

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

17 apr 2023 18:00 - 19:00

Beskrivning

Välkomna till ett samtal om vårt förhållande till döden och strävan efter evigt liv med utgångspunkt från Peter Ottsjös bok Evigt ung. Kvällen inleds med ett kortare boksamtal med Peter Ottsjö, följt av fördjupande diskussion med Karim Jebari, filosof och forskare vid Institutet för framtidsstudier och Carol Tishelman, Professor på KI och en del av forskningsprogrammet DöBra. Samtalet leds av Gabriella Ciszuk, Volante.


Sedan begynnelsen har människan drömt om evigt liv. Vi har jagat mirakulösa källor, ställt hoppet till mytomspunna metaller eller sökt tröst i religionernas löften om ett eftersträvansvärt paradis. Idag pekar vetenskapen mot att ungdomens källa har funnits där hela tiden, gömd inuti oss. Peter Ottsjö kan berätta om äventyrarna, alkemisterna och profeterna - men också om dagens banbrytande teknik som innebär att vi kan se fram emot betydligt längre liv. Peter delar i sin bok också med sig av sin egen personliga resa från konfrontationen med sin egen dödlighet, och beslutet att ge sig in i ett livslångt experiment med målet att hålla sig evigt ung.

Mer info om boken här.

Biljettpris: 100kr. I priset ingår dryck och mingel om så önskas. Begränsat antal platser, så köp i tid om du vill vara säker på din plats.

Lokal

Studio SN7, Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer