Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Manifestera Din Framtid med Linnea Berg

Eventet är avslutat

Manifestera Din Framtid med Linnea Berg

Från Gratis

Plats

Datum

17 jun 2019 18:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Manifestera det du vill ha, är en teknik ALLA kan lära sig och den kan appliceras på ALLA områden i ditt liv: mål i organisationen - träning - karriär - drömlivet eller exempelvis resan.

Vill du undvika utbrändhet bland dina medarbetare i en kravfylld värld? Är du en människa som försöker få livspusslet att gå ihop? Önskar dig en handfast teknik hur du blir hållbar och undviker hamster hjulet? Har du slutat drömma och vill få tillbaka eld i passionen, som du hade när du var 20 år? Kan jag så kan du - har du tänkt dessa tankar? Vill du våga  ta steget och veta hur man gör?

SYFTE & MÅL

En inspirations- och motivationshöjande föreläsning där syftet är att ge insikt och ”call to action” i sitt egna liv och inte vänta längre. Föreläsningen som hjälper dig att ta kommando över din framtid idag. Genom handfasta steg ger Linnéa publiken verktyg att komma igång med processen att ta sig mot sina mål och faktiskt nå dem. Linnea är en karismatisk insugande berättare som kopplar ihop tydliga exempel mellan hennes liv och manifesteringstekniken som alla kan lära sig.

OM LINNEA

Utåt sett levde Linnea drömlivet med sin familj i ett stort hus i Hollywood Hills där hon hjälpte den svenska artisteliten att förverkliga sina drömmar i USA. Parallellt med glamouren och kändisarna rasade hennes privatliv samman i hemlighet. En utsatt skilsmässa med två små barn, fast i USA och utan en enda krona på fickan blev hon hemlös. Idag är Linnea tillbaka i Sverige och har efter några tunga motgångar kommit upp på fötter igen och är redo att berätta om sina erfarenheter som förhoppningsvis kan inspirera andra.

Arrangör

Lokal

Tändstickspalatset Tändstickspalatset, Tändstickspalatset, 111 53 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer