Manereia Sol - Kundalinienergin i kärlekens tjänst

26 nov 2017 14:30 - 16:30

Stiftelsen Hälsans Hus, b, 116 28 Stockholm


MANEREIA SOL

Kundalinienergin i Kärlekens tjänst


PREMIÄR!

NYA JORDEN FÖRELÄSNINGSSERIE

SÖNDAG 26 NOV 2017

HÄLSANS HUS

SAL : TERRASSEN

KL.14.30 - 16.30

PRIS: 200 KR

Manereia Hanuman SOL berättar om sitt andliga uppvaknande och hur kundlinienergin aktiverades i hans kropp när han började se Gud i allt. Han delar med sig av hur han kombinerar sitt andliga liv med vardagens praktiska sysslor. Vi gör en meditation där Manereia kopplar upp sig på källan och vägleder oss. Med hjälp av våra guider kanaliserar han vad som skall ske under meditationen där vi får möta kärlekskraften inom oss själva.

Manereia är gift, har 3 barn och arbetar som civilingenjör. Han kombinerar detta med att arrangera och deltaga i olika andliga retreats där alla som vill komma närmre kärlekskraften får chansen att göra detta. Manereia kanaliserar mycket starka energier och få är oberörda efter att utfört andliga övningar tillsammans med honom. Manereias uppdragsgivare är Lord Vishnu, Manereia menar att Vishnu finns i alla och servar alla oavsett religion och trosuppfattning. Han menar att kärleken har många namn och att det är samma kraft som finns i allt och alla oavsett vad man kallar det eller hur man uttrycker det.

OM NYA JORDEN FÖRELÄSNINGSSERIE

Nya Jorden har bjudit in fem inspirerande föreläsare som kommer att berätta om sitt egna andliga uppvaknande och arbete under varsin gästföreläsning. Samtliga inbjudna gästföreläsare har på sitt egna unika sätt gått igenom andliga uppvaknanden som på ett eller annat sätt förändrat deras relation både till det inre och det yttre livet.

De inbjudna gästföreläsarna kommer att dela med sig av sin egna andliga uppvaknings resa, sina intuitiva och mediala förmågor samt förmedla sin djupa själsliga visdom till deltagarna på olika sätt. Allt med förhoppning om att kunna sprida inspiration, gemenskap och själslig vägledning med bredd och djup.

Syftet med dessa gästföreläsningar är att lyfta fram var och en av föreläsarnas unika kunskap och förmågor. De har fått fria händer att dela med sig av sig själva på det sätt som de själva önskar. Det kommer att bjudas på både berättande, kanaliserade meditationer och mantrasång.

Framför allt är detta en serie möten med människor som funnit det gudomliga inom sig själva på ett grundläggande sätt, som själva har haft transformerande andliga och mystiska upplevelser. Människor som har upplevt hur dimensionerna öppnat upp sig och hur världarna smält samman.De har vaknat upp till ett Universum som kommunicerar, pulserar och sam-skapar tillsammans med dem utifrån ett öppet hjärta.

Varmt välkommen! / Åsa Miljand arrangör och Nya Jorden.se grundare

www.nyajorden.se

Manereia Sol

www.projektsol.se

Biljett

Stängd