Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Måndagsklubben Dynamo

Eventet är avslutat

Måndagsklubben Dynamo

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

12 jun 2017 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Måndagsklubben på Dynamo (2 av 4)

Satsning för musikälskare och musiker!

Bluesföreningen "Blå Kaktus" och "HarpMeet" tillsammans med husbandet "Blue Manner" startar upp en serie musikarrangemang som löper varje måndag under juni månad. Enkelt och koncist har vi en "öppen scen" för blues, roots och rock uppbackat av bandet "Blue Manner" som under denna serie frontas av Norrköpingssonen Fredrik "Skanky Fred" Karlsson

Underhållning, improvisation och öppet "Jam" .
Efter premiären den 5/6 stod det klart att det finns mycket inspirerande skaparglädje i Norrköping (och från andra delar av Sverige)!! Vår förhoppning att uppnå en öppen, trevlig och skapande miljö för musiker och publik i alla åldrar infriades med råge! För er musiker kan det vara ett ställe att prova sig fram i nya konstellationer och för publiken en annorlunda och rolig upplevelse av spontan improvisation i Blues, Roots och Rock genre som man aldrig annars upplever den :-)

Musiker:

Fredrik Karlsson "Skanky Fred", sång och gitarr
Markus Korhonen, munspel
Christian Karnevald, bas och fotograf
Sebbe Enrique Fernandes, gitarr
Anders Björling, trummor

Datum:

5 juni (Klar)
12 juni
19 juni
26 juni

Tid: 19.00-22.00

(med reseravtion för ändringar)
Bar med mat och dryck i anslutning

Arrangör

Rock, Roots och Blues bandet Blue Manner

Lokal

Dynamo, Tunnbindaregatan 37, 602 21 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer