Eventet är avslutat

Malmsten Swim Open Stockholm 2022

200,00 SEK

Plats

Datum

9 apr 2022 09:00 - 12 apr 2022 20:00

Beskrivning

Årets häftigaste simtävling är tillbaka! Swim Open Stockholm är en internationell simtävling på 4 dagar som erbjuder simmarna de bästa förutsättningarna för kval och förberedelser för bland annat VM och EM. Säkra dina biljetter och titta på när internationella stjärnor gör upp om medaljer och prispengar i Eriksdalsbadet, simningens nationalarena. I årets upplaga möter ni världstjärnor som Sarah Sjöström, Florian Wellbrock, Pernille Blume, Henrik Christiansen, systrarna Sophie och Louise Hansson, Felix Auboeck, Anastasia Gorbenko, Ari-Pekka Luikkonen och många fler! Detta vill ni inte missa. Vi ses där! 

Tider att hålla koll på: 

Försöksimningar startar klockan 9.30 
B- och C finaler startar 16.30
A-finaler startar 18.00

Arrangör

Lokal

Eriksdalsbadet Eriksdalsbadet, Hammarby Slussväg 20, 118 60 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.