skip to main content

Malmö Game Week 2024

Malmö Game Week 2024

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

31 aug 2024 10:00 - 1 sep 2024 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Kliv in på Malmö Game Week och låt dig svepas med i en virvelvind av spelglädje! Vi är redo för en riktig spelfest där vi öppnar dörren till både de fysiska och digitala spelen!

Här finns något för alla, oavsett om du är en nybörjare eller veteran. Kom som du är eller i Cosplay. Varför inte göra dig redo för att tävla i någon av våra turneringar?

Malmö Game Week bjuder på allt från kortspel med Magic the Gathering, Pokémon och Flesh and Blood, till brädspel som Ark Nova och Ticket to Ride. Gör dig redo för spännande rollspel med Dungeons & Dragons eller slåss sedan i episka figurspel.

För de som älskar tv-spel, glöm inte att vi har allt från Nintendo till Playstation och Xbox! Vår arkadhall är fullpackad med dansspel och Street Fighter för att testa dina färdigheter.

Men det är inte allt! Ta en sväng förbi vårt marknadsområde och Artist Alley där du kan hitta allt från konst, spel, hantverk och prylar inom populärkulturen. Varför inte möta några av våra cosplay-gäster som minglar runt som dina favorit spelkaraktärer?

Nytt för i år är tureningar och prova på i kortspelen Disney Lorcana och Star Wars unlimited. 

Glöm inte att ladda upp med dryck, snacks och godis från vår kiosk, för det är här vi skapar minnen och vänner över spel och skratt. Oavsett om du är 7 eller 77 år, är alla välkomna att uppleva magin hos Malmö Game Week!

Håll ögonen öppna i våra sociala medier för mer information och surfa in på vår hemsida för att få alla detaljer. Vi ses där!

Arrangör

Malmö Game Week är ett årligt event som arrangeras av Malmö stad och Spelens Hus, i samarbete med Sverok Skåne.

Lokal

Baltiska Hallen, Eric Perssons väg 8a, 217 62 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer