Hoppa till huvudinnehåll

MALMÖ - en ståuppturné | JOHANNES FINNLAUGSSON | Grand Circus Hotel

MALMÖ - en ståuppturné | JOHANNES FINNLAUGSSON | Grand Circus Hotel

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

26 jun 2024 20:00 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

För femton år sedan flyttade Johannes Finnlaugsson till Malmö. Sedan dess har han gjort hundratals ståuppgigg på lastpallar runt om i stan. Nu samlar han allt det roligaste om sin adopterade hemstad till en jävligt ball föreställning.


Det blir en timme skämt om allt som gör Malmö till Malmö. Kebab, Kuken, och Knarkrondellen! Falafel, fiskmåsar, och falanger! Halloumi, hipsters, och hundbullar! Och en massa andra grejer som inte platsar i en sån här text för det inte börjar på samma bokstav.


Just denna föreställning sker i ett cirkustält på Grand Circus Hotel! Showstart 20.00, insläpp i tältet 19.30. Det kommer finnas en foodtruck som erbjuder käk, snacks, läsk och folköl som är öppen en timme innan insläpp.


Dessutom uppträder ett par andra roliga komiker i första akten. Det hela är enormt prisvärt och du ska köpa biljett exakt nu.

Arrangör

Under Jord är landets hemligaste, roligaste, och bästa ståuppklubb. Inga tråkiga komiker. Garanterat lide ballt.

Lokal

Grand Circus Hotel, Södra Bulltoftavägen 51, 212 22 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer