MalleusIncus

14 jul 2018 19:00 - 21:00

Musik i Tagaborg, Norra Haghult 4157, 285 93 Markaryd

Slagverksduon MalleusIncus bildades 1996 av musikerna Johan Bridger och Patrick Raab. Sedan dess har de framgångsrikt konserterat i såväl Europa och USA som i Japan. Duon vann International Marimba Duo Competition i Belgien, 2004 och deras breda repertoar innefattar både nyare kompositioner skrivna för slagverk och äldre transkriberade verk, så som Bachs Goldbergvariationer. MalleusIncus utforskar genom sitt musicerande möjligheterna hos de många olika slagverksinstrument som används, med en särskild förkärlek till vibrafon och marimba. Förra året kunde vi lyssna till slagverksduon under premiärkonserten på Musik i Tagaborg och nu får ni chansen att höra dessa fantastiska musiker igen!

Tobias Broström har samarbetat med MalleusIncus under många år och det har bland annat resulterat i en slagverkskonsert, Theatron, som hade premiär i Dresden 2015.


I paus finns det möjlighet att köpa dryck och lättare förtäring från Gräddhyllans lantcafé, som står för sommarens servering.

För mer information om sommarens program besök Musik i Tagaborgs hemsida. Där finns vägbeskrivning och karta.

Fyll i e-postadress här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Är du intresserad av att hjälpa till med stort och smått? Gå med i Musik i Tagaborgs Vänförening genom att skicka ett mail till: info@musikitagaborg.se

Vuxen

Stängd

Studerande/ungdom

Stängd