Hoppa till huvudinnehåll

Malena Ernman och Mats Bergström

Malena Ernman och Mats Bergström

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

1 sep 2024 16:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Malena Ernman & Mats Bergström

Säsongen 2024-25 inleds med två svenska världsstjärnor!

Malena Ernman är mezzosopran men har ett röstomfång på fyra oktaver.

Hon är eftertraktad av många operascener runt om i världen, men har tröttnat på operavärlden.

Numera framträder hon mest i Sverige och i alla möjliga olika sammanhang. Hon spelar en del teater och vil gärna medverka i filmer. Dessutom är hon aktiv i samhällsdebatten.

2009 vann hon melodifestivalen med La Voix skriven av henne själv och Fredrik Kempe.

Vartannat år är det final i tävlingen Ung och lovande i Västerås anordnad av Kammarmusikförbundet. 1998 var Malena med i finalen.

Mats Bergström har varit professionell gitarrist i 40 år. Han har samarbetat med många riktigt fina sångare. Uppträder också som solist och i andra ensembler.

Tillsammans bjuder Malena och Mats oss på ”äkta” kammarmusik.


Lokal

Dergårdsteatern Dergårdsteatern, Alingsåsvägen 9, 443 35 Lerum

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer