skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Målarbilder - Vilka är fördelarna med "målarbild"

Eventet är avslutat

Målarbilder - Vilka är fördelarna med "målarbild"

Från 888,00 SEK

Online-event

Datum

25 jan 2022 18:00 - 25 jan 2024 00:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Varför är färgning bra för barn? Pianeta Mamma-pedagogen förklarar varför det är så viktigt för barn att lära sig färga och öva på det

För att färga är bra för barn

Vid en genomsnittlig ålder av två börjar barn njuta av att lämna sitt "fotavtryck" på en tom sida: det är ett nytt sätt att "stärka sig själva", att beskriva och uttrycka sig annorlunda. enkelt med online målarverktyg för Lasten Värityskuvat. Med tiden blir dessa tidiga skrifter mer exakta och meningsfulla, och barnet fyller dem gradvis med färg. Målaraktiviteten avslutar ritningen och barnet lär sig att göra det mer exakt. Barn och tonåringar behöver prova denna aktivitet från dagis till gymnasiet. Men varför är det så viktigt för barn att öva på att färga och färglägga, och varför uppmuntras och främjas denna aktivitet i alla klasser och klasser i skolan?

Fördelarna med färgning

 •  Stimulerar kreativiteten 

färgläggning är allt annat än en monoton och repetitiv aktivitet; färgare tycker att det kan göras på många olika sätt, i många olika färger, med det bredaste utbudet av material och alternativa tekniker; ha möjlighet att välja efter egen smak och syfte, att uppleva tillfredsställelsen i att ge liv åt en helt unik och personlig produkt.

 •  Förbättra koncentrationen

Eftersom det säkerställer att de som ägnar sig åt det utför arbetet från början till slut, absorberade av njutningen och avkopplingen som kommer från denna aktivitet; En färgare kan tillfälligt bli alienerad från "negativa" tankar och fokusera enbart på den insikt de gör. De som inte visuellt slutför det de har påbörjat får negativ feedback eftersom deras teckning förblir tydligt ofullbordad i deras och andras ögon: detta i sig är ett incitament att slutföra det och implementera det på bästa möjliga sätt.

 •  Förbättra din finmotorik 

Det är också en utmärkt övning för att förbättra och stärka hand-öga-koordinationen och därmed utvecklingen av finmotoriken; När barn blir äldre blir de mer och mer specifika pojkar som kan förbättra sin förmåga att färga tekniskt och utöka denna förvärvade färdighet till andra områden där de tillämpar samma precision och samvetsgrannhet.

 •  Ökar uttrycksförmågan

färgen och materialet som används blir ett sätt att uttrycka den inre världen; med valet av färg och sättet den appliceras ger barnet och pojken röst åt sina känslor även till dem som av olika anledningar inte vill eller kan verbalisera. Färg kommer där orden misslyckas  och blir  ett instrument för de djupaste och mest uppriktiga stämningar  och ökar i denna mening författarens förmåga att uttrycka sig, som kanske är mer eller mindre medveten om det.

 •  Vänj dig vid att respektera reglerna

så småningom lär sig barnet först och sedan pojken att hålla sig inne i lokalerna, att respektera gränser och gränser. I denna mening vänjer de sig vid att följa instruktioner och regler; ibland är de fria att färga som de vill, ibland måste de följa instruktionerna. Således, genom fri och/eller guidad färgläggning, upplever de alternativt  frihet och disciplin, kreativitet och disciplin.

Gata: Skinnarilankatu 6
Stad: Lemi
delstat/provins/region: Södra Karelen
Telefon: 050 198 5358
Postnummer: 54710
Land
: Finland
Skinnarilankatu 6 - Lemi - Södra Karelen
- Kontakt: #varityskuvat - varityskuvat86@gmail.com
- Webbplats: https:/ /varityskuvat.com/

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer