Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Måla med mindfulness

Foto av Lucas Kapla @ Unsplash Få biljetter kvar
Foto av Anna Kolosyuk @ Unsplash Få biljetter kvar
Foto av Steve Johnson @ Unsplash Få biljetter kvar
Foto av russn_fckr @ Unsplash Få biljetter kvar
Event inställt

Måla med mindfulness

Från 399,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

21 juni 2023 - 5 juli 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Det finns oändligt många sätt att utöva mindfulness. Varför inte testa mindfulness genom att utforska din kreativa sida? Kom ut till berga gård och njut av den avslappnade atmosfären och lugnet utanför stan. Du behöver inte ha några förkunskaper eller anse dig vara bra på att måla, kom bara precis så som du är. 

Målarduk, färg och penslar ingår. Mallar finns för de som vill måla sin egen mandala målning. Jag bjuder även på fika (kaffe, te och glutenfri kaka/paj eller annat gott). 

Enstaka tillfällen kan komma att ställas in vid dåligt väder. Självklart gäller då full återbetalning. 


Välkomna hem till mig och min trädgård och till den idylliska natur som berga gård erbjuder.  

Arrangör

Alexandra Persson diplomerad mindfulnessinstruktör och grundare av Soulfulmind. Skapar utrymme för människor att mötas och växa i sig själva och finna sitt autentiska uttryck genom mindfulness och meditation. 

Lokal

Soulfulmind, Berga skolväg 6, 137 91 västerhaninge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer